myskikurpitsa, harissa, keitto, , , kokit, ja, potit Myskikurpitsa harissa keitto - kokit ja potit ohje salty

Myskikurpitsa harissa keitto - kokit ja potit

Ainekset 4 annosta

Halkaise pesty kurpitsa pitkittäin ja poista siemenet. Voit halutessasi kuoria kurpitsan mutta se ei ole välttämätöntä. Pese (ja kuori) perunat.

Paloittele kurpitsa ja perunat.

Laita kattilaan kasvikset ja kasvisliemi.

Keitä kasvikset kypsiksi (noin 20 min.).

Lisää harissa ja kookoskerma (sekä halutessasi sitruunamehu).

Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarkista maku ja säädä tarvittaessa makua suolalla ja agavesiirapilla tai hunajalla.

Tarjoa keiton kanssa esimerkiksi ituja, krutonkeja tai paahdettua sipulia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 53 kcal / 100 g
Energia 222 kJ / 100 g
Proteiini 1,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,7 g / 100 g
Rasva 2,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,5 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %