empun, uunilohi Empun Uunilohi ohje salty

Empun Uunilohi

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Leikkaa lohi annospaloiksi. Ota esiin laakea vuoka ja pirskauta pohjalle oliiviöljyä. Asettele lohipalat vuokaan nahka alaspäin ja ripottele päälle suolaa ja sitruunapippuria . Ota pieni kattila ja sekoita siinä iMat ja Alpro (kasvisruokakermat) sekä Hollandaisepussien sisältö. Kiehauta ja sekoita joukkoon tilli. Kaada kastike lohipalojen päälle niin että ne peittyvät. Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 214 kcal / 100 g
Energia 894 kJ / 100 g
Proteiini 15,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,3 g / 100 g
Rasva 15,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 92 %