empun, uunikana Empun uunikana ohje salty

Empun uunikana

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Ota laakea uunivuoka ja pirskottele pohjalle oliiviöljy. Levitä kanan fileepihvit vuokaan ja ripottele päälle (esim) mustapippuria, suolaa ja valkosipulijauhetta. Sekoita kattilassa hollandaisejauhe ja iMat ruokakermat ja kiehauta. Kaada kastike fileiden päälle ja paista uunin keskitasolla 35-40 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 147 kcal / 100 g
Energia 613 kJ / 100 g
Proteiini 15,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,6 g / 100 g
Rasva 7,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 94 %