empun, kukka, , ja, parsakaaligratiini Empun Kukka- ja parsakaaligratiini ohje salty

Empun Kukka- ja parsakaaligratiini

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen. Pilko kukka- parsakaali ja keitä suolavedessä 4 minuuttia. Sekoita vesi, hollandaisejauhe, mustapippuri, suola (1tl) ja iMat kattilassa ja kiehauta. Pirskota laakean vuoan pohjalle oliiviöljyä. Valuta vesi pois kukka- ja parsakaaleista ja kumoa ne vuokaan. Kaada päälle lastike ja ripottele pinnalle juustoraaste. Paista uunin keskitasolla 15-20 minuuttia kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 89 kcal / 100 g
Energia 370 kJ / 100 g
Proteiini 5,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,8 g / 100 g
Rasva 5,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %