itämainen, kanakastike Itämainen kanakastike ohje salty

Itämainen kanakastike

Pilko kana ja paista pannulla.  Pilko sipuli, valkosipuli ja raasta inkivääri, laita pannulle.  Leikkaa porkkanat tikuiksi ja lisää pannulle.  Leikkaa kesäkurpitsa ja paprika, lisää pannulle. Lisää sitruunamehu, hunaja ja soija. Paistele hetki. Lisää vesi ja kalakastike.  Anna porista sen aikaa kun riisi kypsyy. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 54 kcal / 100 g
Energia 227 kJ / 100 g
Proteiini 7 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,8 g / 100 g
Rasva 0,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4 g / 100 g
Suola 1,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %