kidneypapusoppa Kidneypapusoppa ohje salty

Kidneypapusoppa

Kuori sipulit, selleri ja porkkana. Paloittele vihannekset karkeasti.

Kuumenna kattilassa öljy ja kuullota vihanneksia, kunnes ne saavat väriä.

Lisää kattilaan paloitellut valkosipulit ja kääntele hetki.

Kumoa joukkoon valutetut ja huuhdellut pavut, tomaattimurska, vesi, soijakastike, chilimausteseos ja sokeri.

Anna keiton kypsyä kannen alla hiljaa poreillen, kunnes vihannekset ovat pehmeitä, noin 20 minuuttia.

Soseuta keitto ja lisää kerma ja sitruunamehu sekä suolaa ja mustapippuria maun mukaan. Kuumenna keitto varovasti uudelleen. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 68 kcal / 100 g
Energia 283 kJ / 100 g
Proteiini 2,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,1 g / 100 g
Rasva 4,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %