tulinen, soija, kasviskeitto Tulinen soija-kasviskeitto ohje salty

Tulinen soija-kasviskeitto

Keitä soijapaloja kasvisliemessä 10min. Kaada lävikköön ja ota liemi talteen. Kaada lientä pannulle sen verran että pohja peittyy, kuullota sipuli ja valkosipuli pehmeäksi liemessä. Lisää mausteeksi Garam Masalaa, currya, juustokuminaa, chilirouhetta, kurkumaa, cayennepippuria ja suolaa. Keitä vesi, lisää kasvisliemikuutiot, tomaattimurska ja wokkivihannekset sekä soijapalat kattilaan ja keitä kunnes vihannekset ovat kypsiä. Lisää kookoskerma ja kuumenna. Silppua annoksen päälle korianteria.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 48 kcal / 100 g
Energia 202 kJ / 100 g
Proteiini 3,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,3 g / 100 g
Rasva 1,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,9 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %