possuwok Possuwok ohje salty

Possuwok

Tee ensin kastike: Sekoita sweet chili, soija, seesamiöljyä ja sitruunanmehu. Ruskista possu valkosipulin ja pippurin kanssa öljyssä.  Lisää Wok joukkoon, kypsennä. Lisää kastike, wokkaa vielä pari minuuttia. Mausta suolalla ym. Päälle tuoretta korianteria.  HUOM! POSSU PITÄÄ MARINOIDA MUUTEN JÄÄ SITKAAKSI!

Ravintosisältö / 100 g

Energia 98 kcal / 100 g
Energia 405 kJ / 100 g
Proteiini 6 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,5 g / 100 g
Rasva 5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,8 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %