kanarisotto, pähkinöillä Kanarisotto pähkinöillä ohje salty

Kanarisotto pähkinöillä

Laita täysjyväriisit kypsymään, muista suola.

Lisää pannulle öljy, voi ja mausteet Paista kanat, siemenet ja pähkinät wokkipannussa öljymausteseoksessa. Lisää kasvikset. Anna muhia.

Kun kasvikset ovat valmiit kaada riisit sekaan, vaikkeivät olisikaan vielä valmiita. Sekoita

Kun riisit alakavat olla melkein valmiita, kaada sekaan kuohukerma. Anna muhia. Jos nestettä on liikaa, älä laita kantta enää päälle.

Riisin kypsyttyä ja kerman vähän paksuunnuttua, ruoka on valmista.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 129 kcal / 100 g
Energia 536 kJ / 100 g
Proteiini 6,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,9 g / 100 g
Rasva 6,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %