tonnikalapaistos Tonnikalapaistos ohje salty

Tonnikalapaistos

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Raasta parmesaani. Sekoita ensin voidellussa uunivuoassa keskenään sipulit, orzo, tonnikala ja chilimurska. Lisää sitten muu aineet, kasvisliemi viimeisenä. Sekoita huolellisesti. Kypsennä ensin 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Ota vuoka uunista ja lisää mozzarella. Jatka vielä kypsentämistä 10-15 minuuttia kunnes juusto kuplii ja hieman ruskistuu.  Anna ruuan vetäytyä 5min ennen tarjoamista.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 156 kcal / 100 g
Energia 656 kJ / 100 g
Proteiini 10,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 14,8 g / 100 g
Rasva 6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %