varhaiskaaliwokki Varhaiskaaliwokki ohje salty

Varhaiskaaliwokki

Suikaloi varhaiskaali ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja raasta porkkana. Kuori ja hienonna valkosipuli. Hienonna myös nippusipuli varsineen. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna.

2 Kuumenna öljy pannussa tai muurikassa. Ruskista jauheliha ja lisää porkkanaraaste, hienonnetut sipulit ja chili. Säästä sipulinvarret koristeeksi. Mausta suolalla ja maustepippurilla.

3 Lisää kaali ja jatka paistamista kunnes se on hieman pehmennyt. Mausta soijalla ja viinietikalla. Viimeistele wokki sipulinvarsilla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 76 kcal / 100 g
Energia 320 kJ / 100 g
Proteiini 6,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,2 g / 100 g
Rasva 3,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,9 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %