jaskan, porkkana, sose Jaskan porkkana sose ohje salty

Jaskan porkkana sose

Ainekset 6 annosta

4 Tomaatti (500 g)
4 Porkkana (260 g)
1/4 Valkosipuli (1 g)
1 Purjosipuli (200 g)

Pilko kaikki valmiiksi,kuullota sipulit ja lisää sen jälkeen kaikki paitsi tomaatti ja linssit. Lisää vettä niin, että kaikki peittyy. Anna kiehua 20 min. Lisää tomaatit ja linssit ja kiehauta vielä 10 min. Lopuksi sauvasekoittimella soseeksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 70 kcal / 100 g
Energia 292 kJ / 100 g
Proteiini 4,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,5 g / 100 g
Rasva 0,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,6 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %