parsagalette Parsagalette ohje salty

Parsagalette

Sulata juusto ja creme fraiche mikrossa, kunnes seos on kuplivaa. Lisää joukkoon muna ja mantelijauhe. Sekoita tasaiseksi. Taputtele piirakkapohja leivinpaperille uunipellille. Sekoita Koskenlaskija ja 1 dl creme fraiche. Levitä pohjalle, jätä n. 3 cm reunoista tyhjäksi. Asettele parsat päälle, halkaise mikäli parsat ovat paksuja. Mausta sitruunan kuorella ja mustapippurilla. Käännä reunat piirakan päälle. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa 25 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 206 kcal / 100 g
Energia 861 kJ / 100 g
Proteiini 10,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 2 g / 100 g
Rasva 17,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,6 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %