kinkku, pekonipasta, ala, tuula Kinkku-pekonipasta ala Tuula ohje salty

Kinkku-pekonipasta ala Tuula

Laita pasta kiehumaan. Pilko kirsikkatomaatit ja sipulinvarret. Lisää tuore timjami. Lisää vielä ruokakermat sekä kananmunan keltuaiset, parmesen juusto sekä suola, pizzamauste ja mustapippuri. Sekoita. Laita kylmälle pannulle pekoni. Lisää hetken kuluttua pilkottu sipuli sekä kinkkusuikaleet. Kaada ruokakermaseos päälle. Lisää vielä keitetty pasta ja sekoita

Ravintosisältö / 100 g

Energia 172 kcal / 100 g
Energia 725 kJ / 100 g
Proteiini 11 g / 100 g
Hiilihydraatti 16,5 g / 100 g
Rasva 6,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %