Ota voi hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liota sinne hiiva, hunaja sekä suola. Sekoita kananmunat sekaan ja riko rakenne. Lisää jauhot erissä ja sekoita voi loppuvaiheessa nokareina mukaan. Vaivaa taikinaa yleiskoneella n.10min. Valmis taikina on pehmeää ja kimmoisaa joten lisää tarvittaessa jauhoja. Laita sekoitusastian päälle kelmu ja anna olla jääkaapissa yön yli. Jauhoita työpöytä kevyesti ja kaada taikina pöydälle. Vaivaa taikinaa hieman ja kauli se parin sentin levyksi. Kääri rullalle ja leikkaa kuuteen osaan. Pyörittele palat pyöreiksi sämpylöiksi. Laita sämpylät leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota liinan alla vielä 1h. Riko kananmuna kuppiin ja laita pieni tilkka vettä. Sekoita haarukalla tasaiseksi. Voitele briossit ja paista 200°C uunissa 12-15min.