härkäpapu, juurespihvit Härkäpapu-juurespihvit ohje salty

Härkäpapu-juurespihvit

Laita härkäpapurouhe kattilaan. Anna seoksen kiehahtaa ja madalla lämpöä. Keitä kannen alla matalalla lämmöllä 15 minuuttia.

Sillä välin raasta juurekset raastimen karkealla terällä. Kuori ja silppua sipulit hienoksi. Kuullota kasviksia öljyssä yhdessä paprikajauheen ja mustapippurin kanssa.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaisesti keskenään. Muotoile taikinasta kostein käsin pihvejä paistinpannulle ja paista molemmin puolin.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 92 kcal / 100 g
Energia 387 kJ / 100 g
Proteiini 5 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,7 g / 100 g
Rasva 2,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,8 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %