tonnikala, kesäkurpitsavene Tonnikala-kesäkurpitsavene ohje salty

Tonnikala-kesäkurpitsavene

Sekoita tonnikala, tomaattipyre, öljy ja mausteet keskenään. Kaiverra kesäkurpitsan sisusta pois. Täytä  kesäkurpitsat ja ripottele juustoraaste päälle. Paista 225°c asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.  Syö tällä aterialla yksi kesäkurpitsanpuolikas

Ravintosisältö / 100 g

Energia 86 kcal / 100 g
Energia 358 kJ / 100 g
Proteiini 9,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,8 g / 100 g
Rasva 3,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,6 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %