raparperi, jogurttipiirakka Raparperi-jogurttipiirakka ohje sweet

Raparperi-jogurttipiirakka

Tee ensin 5 ensim,öisestä aineksesta taikinapohja. Sulata voi ja sekoita joukkoon sokeri keskenään sekoitetut  ainekset. Sekoita. Painele taikina pyöreän vuoan pohjalle. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Sekoita sitten perunajauho ja pilkotut raparperipalat. Sekoita täyteyteen ainekset ja kaada raparperien päälle. Tasoita hiukan. Paista Piirakka 30-40 min kunnes reunat saaneet väriä ja täyte tutisee enää vähän. Anna jäähtyä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 249 kcal / 100 g
Energia 1041 kJ / 100 g
Proteiini 3,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 29,7 g / 100 g
Rasva 12,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 18,4 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %