kikhernepannari Kikhernepannari ohje salty

Kikhernepannari

Respetiin tulee 1 punainen chilipalko ja noin 15 cm varsia paksusta kevätsipulinipusta. Pilko pieneksi chili (poista siemenet) ja kevätsipulin varret. Lisää jauhoihin, samoin mausteet, Sekoita. Lisää vettä, kunnes taikina on löysä lättytaikina. Lisää öljy ja kanamunat. Kaada pannarivuokaan, kypsennä uunissa 200 asteessa n. 20 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 138 kcal / 100 g
Energia 579 kJ / 100 g
Proteiini 6,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 15,4 g / 100 g
Rasva 6,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %