kermainen, kesäkurpitsakastike, pastalle Kermainen kesäkurpitsakastike pastalle ohje salty

Kermainen kesäkurpitsakastike pastalle

Pilko kesäkurpitsa isoiksi paloiksi. Paista kaikki kasvikset pehmeiksi seesamöljyssä. Lyö blenderiin ja käytä kookoskerman kanssa tasaiseksi. Suurusta pannulla ruokalusikallisella vehnäjauhoja. Lisää parmesan.  Valkosipuli: 2 kynttä tai yksi yksikyntinen Jalapeno: 2 pienehköä Seesamöljy: 3 rkl Sipuli: mitä sattuu kaapista löytymään kookosmaito: 2 kpl Aroyn pikkutetraa

Yksi annos on noin 4 Tupperwaren pikkukauhaa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 70 kcal / 100 g
Energia 293 kJ / 100 g
Proteiini 1 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,2 g / 100 g
Rasva 5,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %