kesäkurpitsakakku Kesäkurpitsakakku ohje sweet

Kesäkurpitsakakku

Raasta kesäkurpitsa hienoksi. Silppua pähkinät.  Sekoita kuivat aineet keskenään (sis. pähkinät) Vaahdota munat ja sokeri, lisää kesäkurpitsa. Lisää muut aineet. Kaada 24 cm irtopohjavuokaan ja paista 175 asteessa noin 50 minuuttia.

tee kuorrutus: vaahdota voi ja tomusokeri, lisää rahka ja sitruuna-aromi (1 Lidlin pikkuputeli). Odota, että kakku on jäähtynyt, kaada täyte päälle vuokaan, annan hyytyä vähintään muutaman tunnin.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 336 kcal / 100 g
Energia 1398 kJ / 100 g
Proteiini 5,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 35,4 g / 100 g
Rasva 18,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 21,6 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %