evelynin, kantarellimunakas, lounaaksi Evelynin kantarellimunakas lounaaksi ohje salty

Evelynin kantarellimunakas lounaaksi

Ainekset 1 annosta

Silppua sienet kuivalle pannulle, kuumenna ja anna nesteen haihtua, lisää sitten voi ja sipuli, kuullottele. Riko munien rakenne ja lisää niiden sekaan mausteet. Kaada munaseos sienten ja sipulien päälle, lisää juustoraaste ja hauduttele pannulla.   

Ravintosisältö / 100 g

Energia 124 kcal / 100 g
Energia 517 kJ / 100 g
Proteiini 8,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,1 g / 100 g
Rasva 9,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %