henri, alennin, kukkakaali, kikherne, curry Henri Alennin Kukkakaali-kikherne-curry ohje salty

Henri Alennin Kukkakaali-kikherne-curry

Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa kukkakaali isoiksi nupuiksi. Kuullota kukkakaali ja sipuli öljyssä. Lisää mukaan korianteri ja currytahna. Lisää mukaan myös kookosmaito ja hauduta viisi minuuttia. Huuhtele ja valuta kikherneet, ja lisää mukaan. Paahda mantelit pannulla ja lisää joukkoon. Hauduta noin 10 minuuttia. Viimeistele suolalla ja leikatulla kevätsipulilla.

https://www.linkedin.com/posts/henri-alen-878291147save-the-kukkakaali-kymmeni%C3%A4tuhansia-kiloja-activity-7100745612496633856--2mR?utmsource=share&utmmedium=memberdesktop

Ravintosisältö / 100 g

Energia 121 kcal / 100 g
Energia 505 kJ / 100 g
Proteiini 3,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,7 g / 100 g
Rasva 9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %