helin, tallinloota, basmatiriisillä Helin tallinloota basmatiriisillä ohje salty

Helin tallinloota basmatiriisillä

600 g Suippokaali

213 g Porkkana

130 g Sipuli, keltasipuli

5 g Valkosipuli

150 g Eila hyvä suomalainen arki crème fraîche

140 g Ateriajyvät Kaura

3,5 dl Vesi, vesijohtovesi

3 rkl Soijakastike

10 g Ghee

10 g Keiju rypsiöljy

400 g Nauda parempi jauheliha 10% - raaka

Ravintosisältö / 100 g

Energia 92 kcal / 100 g
Energia 383 kJ / 100 g
Proteiini 5,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 8 g / 100 g
Rasva 3,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %