helin, tallinloota, basmatiriisillä
Helin tallinloota basmatiriisillä ohje
salty
Helikeiju
Helin tallinloota basmatiriisillä
600 g
Suippokaali
213 g
Porkkana
130 g
Sipuli, keltasipuli
5 g
Valkosipuli
150 g
Eila hyvä suomalainen arki crème fraîche
140 g
Ateriajyvät Kaura
3,5 dl
Vesi, vesijohtovesi
3 rkl
Soijakastike
10 g
Ghee
10 g
Keiju rypsiöljy
400 g
Nauda parempi jauheliha 10% - raaka
Ravintosisältö / 100 g
Energia
92 kcal / 100 g
Energia
383 kJ / 100 g
Proteiini
5,9 g / 100 g
Hiilihydraatti
8 g / 100 g
Rasva
3,8 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
2 g / 100 g
Suola
0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %