kesäkurpitsahalloumipihvit Kesäkurpitsahalloumipihvit ohje salty

Kesäkurpitsahalloumipihvit

Halloumin takia suolaa ei tarvitse lisätä.

Valuta kurpitsaraaste siivilässä.

 Anna taikinan levätä jääkaapissa ainakin tunnin ajan. 

Muotoile pihvit käsissä tiiviiksi lituskoiksi. Painele pihvejä kunnolla kämmenten välissä ja nosta ne sitten suoraan kuumalle pannulle. Pienennä levyn lämpöä heti, kun olet saanut pihvit pannulle.

Anna pihvien paistua kaikessa rauhassa niitä lainkaan sorkkimatta. Vasta kun pohja on paistunut kunnolla, käännä pihvit. Koska taikina on melko löysä, ohut lasta on  tarpeen.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 137 kcal / 100 g
Energia 573 kJ / 100 g
Proteiini 9,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 2 g / 100 g
Rasva 9,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %