kalacurry, vaaleasta, kalasta Kalacurry vaaleasta kalasta ohje salty

Kalacurry vaaleasta kalasta

Kalafileet uunivuokaan, mausta suolalla. Sekoita curry ja kerma. Pese ja puolita tomaatit.  Kaada curry-kermaseos kalan päälle, ripottele tomaatit ja valkosipulit vuokaan.  Lisää chiliä maun mukaan. Paista 200 asteessa noin 20 min.  Lopuksi purista päälle limen/sitruunan mehu ja koristele tuoreella korianterilla. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 66 kcal / 100 g
Energia 276 kJ / 100 g
Proteiini 5,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,2 g / 100 g
Rasva 3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %