jauhelihapiirakka, kaurahiutalepohjalla, seppo, vaari Jauhelihapiirakka kaurahiutalepohjalla Seppo-vaari ohje salty

Jauhelihapiirakka kaurahiutalepohjalla Seppo-vaari

Paista jauheliha, sienet ja sipuli, jäähdytä hieman, lisää mausteet mm. pippuri, chili..., kermaviili, tuorejuusto, kananmuna ja lopuksi juustoraastetta päälle. Taikina: Sekoita kaikki ainekset, taikinasta tulee hyvin löysää ja kerros on ohut, levitä se tasaisesti uuninpellille, lusikoi ja levittele jauheliha/juustotäyte tasaisesti päälle. Uunissa 220 astetta noin 25 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 173 kcal / 100 g
Energia 722 kJ / 100 g
Proteiini 7,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 11,1 g / 100 g
Rasva 10,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %