tomaatti, juusto, jauhelihakastike Tomaatti-juusto jauhelihakastike ohje salty

Tomaatti-juusto jauhelihakastike

Ruskista pilkottu sipuli kevyesti ja lisää joukkoon jauheliha.  Paista jauhelihaa ja sipuleita niin kauan, kunnes jauheliha on pientä murua.  Lisää vesi sekä pilkotut tomaatit. Keitä hetki ja lisää sulatejuusto. Sulatejuusto kannattaa pilkkoa kuutioiksi jotta se sulaisi nopeammin. Anna juuston sulaa seokseen ja lisää sen jälkeen ketsuppi, pippuri ja suola välillä maistellen. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 124 kcal / 100 g
Energia 518 kJ / 100 g
Proteiini 10,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 3 g / 100 g
Rasva 7,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,8 g / 100 g
Suola 1,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 76 %