tuunattu, italianpata Tuunattu Italianpata ohje salty

Tuunattu Italianpata

Paista jauheliha, valkosipulit ja sipuli Gheessä tai voissa. Lisää Suolaa maun mukaan Tunge tomaattipyree balsamico limettimehu ja chilikastike sinne sekaan (määrät arvioita). Lisää mausteita maun mukaan. Lisää vesi, n, 1L Kaada makaronit sekaan Kun vesi kiehuu, sekoita italianpatapussin sisältö kyytiin samalla sekoittaen.

Anna muhia kannen alla, kunnes makaronit ovat sopivan pehmeitä (10-15min). Anna vetäytyä 10min ennen tarjoilua

Ravintosisältö / 100 g

Energia 114 kcal / 100 g
Energia 476 kJ / 100 g
Proteiini 7,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 12,3 g / 100 g
Rasva 3,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,3 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 98 %