pasta, tonnikala, , salaatti Pasta-tonnikala -salaatti ohje salty

Pasta-tonnikala -salaatti

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.  Tee salaatti syvälle lautaselle: lisää salaatti, kurkku, paprika, tomaatit, fetajuusto, herne-maissi-paprika ja tonnikala. Lisää valutetut pastat päälle.  Kastikkeeksi rypsiöljy-balsamico -sekoitus sekä pippuri-sekoitusta ja suolaa. Juomaksi lasi vettä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 106 kcal / 100 g
Energia 445 kJ / 100 g
Proteiini 7,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,5 g / 100 g
Rasva 4,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %