näppylämuussi, lantusta Näppylämuussi lantusta ohje salty

Näppylämuussi lantusta

Kuori ja kuutioi lantut ja keitä ne kypsiksi suolavedessä. Soseuta lantut. Lisää kermaa kunnes muussi on sopivan paksuista. Lisää aurajuusto, mutta älä laita sitä liikaa! Maistele ja lisää tarvittaessa suolaa. Paista jauheliha ja sipuli kypsäksi. Voitele vuoka öljyllä. Kaada muussi ja jauheliha-sipuliseos vuokaan ja sekoita. Tasoita pinta. Paista 200 asteessa 25-30 min. Lisää tämän jälkeen juustoraaste pinnalle ja paista vielä 15-20 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 118 kcal / 100 g
Energia 490 kJ / 100 g
Proteiini 10 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,5 g / 100 g
Rasva 6,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,4 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 99 %