kesäkurpitsa, pasta, carbonare Kesäkurpitsa pasta carbonare ohje salty

Kesäkurpitsa pasta carbonare

Ainekset 2 annosta

Vedä juustohöylällä kesäkurpitsasta suikaleita. Pieni pekoni pieniksi kuutioiksi. (Halutessasi voit pieniä myös sipulia, valkosipulia). Paista pannulla pekoni (sipulit).  Lisää pannulle kesäkurpitsasuikaleet ja paista muutama minuutti kunnes pehmenevät hieman. Alenna lämpöä ja lisää kerma. Anna hautoa miedolla lämmöllä kunnes kastike sakenee. Sekoita joukkoon juustoraaste. Mausta mustapippurilla

Ravintosisältö / 100 g

Energia 132 kcal / 100 g
Energia 554 kJ / 100 g
Proteiini 7 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,9 g / 100 g
Rasva 10,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %