jaskan, tulinen, tönäriwok Jaskan tulinen tönäriwok ohje salty

Jaskan tulinen tönäriwok

Pilko vihannekset, pannuun rlk rypsiöljyä ja wokkaa vähänaikaa, lisää vajaa desi vettä ja hauduttele että porkkanat vähän pehmenee. Lisää salsa ja maapähkinäkastike, mausta esim. mustapippuri, rakuuna ja timjami, tönäse joukkoon tönäri ja nautiskele. Jos ei tulisuus riitä niin lisää esim. savunagaa muutama tippa. Tämä on kevyttä äijäruokaa.

Kopioitu: Jakike

Ravintosisältö / 100 g

Energia 52 kcal / 100 g
Energia 217 kJ / 100 g
Proteiini 4,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,7 g / 100 g
Rasva 1,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,9 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %