jauhelihaperunapata, , anski, , Jauhelihaperunapata (Anski) ohje salty

Jauhelihaperunapata (Anski)

Viipaloi perunat, paista jauheliha kevyesti ja mausta. Lataa kerroksittain peruna, (aurajuusto? ) jauheliha pataan. Laita perunakerroksen päälle suolaa ja pippuria. Sekoita fondi, jos on, kermaan ja kaada pataan. Uunissa 175asteessa reilu tunti, kun saanu väriä - kansi päälle. Voi nostaa 200 ja antaa olla vielä tunti. Riippuu ihan uunista ja padasta ja kaikesta. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 127 kcal / 100 g
Energia 532 kJ / 100 g
Proteiini 8,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,9 g / 100 g
Rasva 5,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 84 %