vegaaninen, juusto, , agar, agar, Vegaaninen juusto (agar agar) ohje salty

Vegaaninen juusto (agar agar)

Sulata miedolla lämmöllä margariini ja sekoita siihen majoneesi. Lisää kasvismaito, mausteet ja agar agar. Keitä miedolla lämmöllä, koko ajan vispilällä sekoittaen 5-7 minuuttia. Sekoita ravintohiivahiutaleet ja kaada öljyttyyn vuokaan. Anna hyytyä 2 tuntia, säilyy kylmässä n. viikon. Käytä raasteena, viipaleina leivällä jne. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 270 kcal / 100 g
Energia 1113 kJ / 100 g
Proteiini 2,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,6 g / 100 g
Rasva 26,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %