ihanan, inkerin, kesäkurpitsa, pasta, carbonara Ihanan Inkerin Kesäkurpitsa Pasta Carbonara ohje salty

Ihanan Inkerin Kesäkurpitsa Pasta Carbonara

Valmista kesäkurpitsasta spagettimaisia suikaleita juustohöylällä tai spiraalileikkurilla. Jätä siemenet sisältävä keskiosa käyttämättä.

Pieni pekoni pieniksi kuutioiksi. Halutessasi voit pieniä myös sipulin ja valkosipulin.

Kuumenna tilkka öljyä tai nokare voita paistinpannulla. Lisää pekoni ja sipulit, ja paista kunnes pekoni on rapeaa ja sipulit kuullottuneet.

Lisää pannulle kesäkurpitsasuikaleet ja paista muutama minuutti kunnes ne pehmenevät hieman.

Alenna lämpöä ja lisää kerma. Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kastike sakenee.

Sekoita joukkoon suurin osa Parmaggio juustoraasteesta ja säästä hieman koristeluun. Mausta mustapippurilla ja lisää halutessasi sitruunan mehu.

Tarjoile heti, koristele lopulla juustoraasteella ja halutessasi tuoreilla yrtteillä tai sitruunamehulla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 173 kcal / 100 g
Energia 722 kJ / 100 g
Proteiini 9 g / 100 g
Hiilihydraatti 2 g / 100 g
Rasva 14,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %