ihanan, inkerin, mustikkapiirakka, , keto, , vhh, Ihanan Inkerin Mustikkapiirakka (Keto, VHH) ohje sweet

Ihanan Inkerin Mustikkapiirakka (Keto, VHH)

Vaahdota voi ja karppisokeri. Jos et halua käyttää makeutusta, voit vaahdottaa vain voin.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne voi-sokeri -vaahdon joukkoon varovasti vatkaten. Painele taikina joko jauhoisin tai öljytyin sormin piirakkavuoan pohjalle.

Sekoita rahkan sekaan kananmuna huolellisesti. Lisää yrtti, vanilja ja makeutus halutessasi.

Ripottele mustikat piirakkapohjan päälle ja kaada täyte sen jälkeen päälle.

Paista uunissa 200°C noin 30-35 minuutin ajan uunin alatasolla

(Pohja:

200 g voita

2 rkl karppisokeri/stevia crystal

1 kananmuna

½ dl kookosjauho

1 dl mantelijauho

½ dl lupiinijauho

2 rkl psyllium

1 tl leivinjauho

Täyte:

1 dl mustikoita

1 prk täyteläinen rahka (kermaviili tai turkkilainen jogurtti käy myös)

½ tl luomu vaniljauute

1 rkl kuivattua pihasaunion kukkaa (vaihtoehtoinen)

2 rkl karppisokeri/stevia crystal (vaihtoehtoinen))

Ravintosisältö / 100 g

Energia 307 kcal / 100 g
Energia 1286 kJ / 100 g
Proteiini 7,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,1 g / 100 g
Rasva 28,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %