suklaakääretorttu, tiinan, keto Suklaakääretorttu Tiinan keto ohje sweet

Suklaakääretorttu Tiinan keto

Vatkaa munat ja stevia vaahdoksi. Lisää mantelijauho ja pofiber sekä leivinjauhe. Kääntele sekaisin. Levitä leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 200 asteessa kunnes pinta saa vähän väriä. Jäähdytä. Paiston aikana valmista täyte. Sekoita chia vesi+mantelimaitoon ja anna turvota puolisen tuntia. Vatkaa kerma, lisää makeutus sekä tumma kaakao ja kääntele sekaisin. Sekoita turvonneet chiat kermaseokseen. Levitä kermaseos pohjan päälle ja rullaa tiukaksi paketiksi. Parasta kun antaa vetäytyä yön yli. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 191 kcal / 100 g
Energia 791 kJ / 100 g
Proteiini 6,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 3 g / 100 g
Rasva 15,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %