raparperi, , porkkanamarmeladi Raparperi -porkkanamarmeladi ohje sweet

Raparperi -porkkanamarmeladi

Ainekset 10 annosta

Kuori porkkanat. Keitä ne puolipehmeiksi. Huuhdo raparperit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Kuori sitruuna ja leikkaa kuutioiksi. Soseuta porkkanat ja sitruuna. Kaadaseos kattilaan,lisääjoukkoon raparperinviipaleet ja keitä hitaasti ilman kantta, aina välillä sekoittaen, kunnesseos on sopivan sakeaa. Lisää makeutusjauhetta maun mukaan ja säilöntäaine (ei välttämätön), pakkauksen ohjeen mukaan. Marmeladin voi pakastaa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 38 kcal / 100 g
Energia 158 kJ / 100 g
Proteiini 0,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,2 g / 100 g
Rasva 0,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 6 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %