kesäkurpitsalasagneni Kesäkurpitsalasagneni ohje salty

Kesäkurpitsalasagneni

Lorauta kasarin pohjalle 2 rkl öljyä. Kuullota silputut sipulit ja lisää jauheliha. Ruskista. Lisää tomaattimurska ja Lihaliemikuutio. Keittele vähän aikaa. Mausta basilikalla, oreganolla, mustapippurilla ja viherpippurilla. Lisää ruokakerma. Anna kiehua hiljalleen. Lisää muutama kourallinen juustoraastetta. Kun juusto on sulanut, lado vuokaan kerroksittain. Alimmaiseksi ja päällimmäiseksi jauhelihakastiketta. Paista 180 asteisessa uunissa 1 tunnin ajan.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 115 kcal / 100 g
Energia 482 kJ / 100 g
Proteiini 9,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,3 g / 100 g
Rasva 6,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %