vadelmamascarpone, hyydykekakku, , keto, Vadelmamascarpone hyydykekakku (keto) ohje sweet

Vadelmamascarpone hyydykekakku (keto)

Kypsennä ensin kakun pohja uunissa (n : 6-10min/200 C riippuen uunista ja miten ohueksi taputtelit taikinan): Sekoita kuivat aineet keskenään.  Sulata voi ja lisää siihen öljy.  Lisää rasvat ja munat kuivien aineiden joukkoon. Taputtele pohja leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle ja halutessasi myös reunoille n 2cm korkeudelle. Anna pohjan jäähtyä. Mascarponevaahto: Vatkaa kermat kovaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon mascarpone ja mausteet. Lisää lusikalla vadelmat. Liuota liivatelehdet kuumaan vesitilkkaan ja kaada se lopuksi pienenä norona täyteen joukkoon.  Hyydytä kakkua jääkaapissa min 1-2h.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 307 kcal / 100 g
Energia 1271 kJ / 100 g
Proteiini 4,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,1 g / 100 g
Rasva 30,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %