perunasämpylä, , g, , l, Perunasämpylä (G, L) ohje salty

Perunasämpylä (G, L)

Lämmitä kaurajuoma 42 asteeseen, lisää kuivahiiva ja psyllium. Anna sakoontua hetki. Lisää perunamuusi vatkaten. Lisää sen jälkeen loput aineet. Pyöritä sämpylät heti pellille, ja anna nousta lämpimässä noin 1 tunti. Paista 250 asteessa noin 15 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 187 kcal / 100 g
Energia 782 kJ / 100 g
Proteiini 4,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 29,4 g / 100 g
Rasva 5,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 91 %