gluteeniton, pullataikina Gluteeniton pullataikina ohje sweet

Gluteeniton pullataikina

Lämmitä taikinaneste ja lisää suola, sokeri ja psyllium. Anna tekeytyä. Lisää muna ja sekoita. Alusta mukaan puolet jauhoista, joihin kuivahiiva on sekoitettu. Lisää pehmeä rasva ja alusta loput jauhot. Älä tee liian kovaa taikinaa. Leivo heti ja kohota kerran 30 min. Voitele ja koristele, paista 225 15-20 min. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 380 kcal / 100 g
Energia 1571 kJ / 100 g
Proteiini 1,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 67,2 g / 100 g
Rasva 10,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 13,5 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 77 %