lievästi, manattu, tonnikalapasta Lievästi manattu tonnikalapasta ohje salty

Lievästi manattu tonnikalapasta

1 rkl oliiviöljy 2 keskikokoista punasipulia hienonnettuna 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna 2 x 500g pirkka tomaattimurskaa 1 - 2 tl jauhettua chiliä 3 tl tai enemmän paholaisen hilloa 2 x 150 g pirkka tonnikalaa vedessä mustapippuria ja suolaa maun mukaan

  1. Pehmennä valkosipuli ja punasipuli paistamalla kevyesti oliiviöljyssä. Varo ruskistamasta

  2. Laita sekaan tomaattimurska, chili ja paholaisen hillo ja keitä ainakin 20 min että saat hyvän pastakastikepohjan

  3. Murra sekaan tonnikala ja anna lämmetä.

    Tällaisia ruokia syntyy kun tehdään ostoslista huonosti ja sen jälkeen pitää vain selvitä...

    Hyvin kaukaisena lähteenä Saku Tuomisen Pasta.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 62 kcal / 100 g
Energia 258 kJ / 100 g
Proteiini 5,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,4 g / 100 g
Rasva 2,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,4 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %