evelynin, mascarponesitruunakääretorttu Evelynin Mascarponesitruunakääretorttu ohje salty

Evelynin Mascarponesitruunakääretorttu

Ainekset 12 annosta

Valmista kääretorttu vatkaamalla ensin munat ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi ja yhdistämällä siihen jauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu nopeasti. Kaada leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa noin 10 minuuttia. Kumoa torttulevy sokeroidulle leivinpaperille ja laita paistopaperin päälle kylmä kasteltu pyyhe, jolloin saat paperin irti hyvin. Anna rauhassa jäähtyä. Sekoita mascarpone, sitruunakreemi ja rahka (noin puolet rahkapurkista), sitruunamehu ja vähän sokeria (maista!). Levitä täyte levylle. Kääri tiukahkoksi rullaksi ja laita tekeytymään jääkaappiin.  

Ravintosisältö / 100 g

Energia 240 kcal / 100 g
Energia 1005 kJ / 100 g
Proteiini 5,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 29 g / 100 g
Rasva 11,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 21,7 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %