Murskaa/hienonna kurpitsan- ja chiansiemenet. Sekoita kulhossa kaikki kuivat aineet. Toisessa kulhossa sekoita +42 asteinen vesi ja tl hunajaa tai siirappia, tämä on hiivan ravintoa joka häviää valmiista, eikä vaikuta leivän hiilihydraattipitoisuuteen, siksi ei ainesosaluettelossa. Lisää hunaja-vesiseokseen pussillinen kuivahiivaa. Anna seistä noin 10 minuuttia, pitäisi ruveta kuplimaan, jos ei, niin silloin vesi on ollut liian kylmä/kuuma eikä hiiva toimi. Jos liian kylmä, sen voi varovasti lämmittää ja katsoa jos auttaa. Jos liian kuuma niin hiiva on kuollut, ja pitää yrittää uudestaan uudella seoksella. Tämän jälkeen lisäät kananmunan vesiseokseen, ja tämä hyvin sekoittaen jauhoseokseen. Vaivaa vähän aikaa. Peitä kulho liinalla ja anna nousta lämpimässä ja vedottomassa paikassa noin tunnin. Kumoa kohonnut taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, muotoile leiväksi ja paista 175 asteessa noin tunti. Anna jäähtyä ennen leikkaamista. Leivästä tulee tiivis ja rapeakuorinen.