kirsin, feta, ketopitsa Kirsin feta-ketopitsa ohje salty

Kirsin feta-ketopitsa

Sekoita munat ja turkkilainen jogurtti keskenään. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne muna/jogurtti seokseen. Anna taikinan turvota liinan alla noin 10min. Kauli taikina öljytyllä kaulimella ja taputtele kostein käsin leivinpaperin päälle. Paista pohjaa 200 asteisessa uunissa 10min. Lisää täytteet ja paista vielä 10min 225 asteessa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 153 kcal / 100 g
Energia 639 kJ / 100 g
Proteiini 9,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,9 g / 100 g
Rasva 11 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 1,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %