tonnikalapasta, Tonnikalapasta ohje salty

Tonnikalapasta

Keitä pasta ohjeen mukaan. Halkaise, pese ja viipaloi purjo. Puolita tomaatit. Hienonna valkosipuli ja paista kasviksia pari minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää tomaattimurska. Valuta keitetty pasta, jätä kosteaksi. Kaada isoon uunivuokaan. Sekoita joukkoon tomaattiseos, tonnikalat, kaprikset ja 2/3 juustoraasteesta. Ripottele pinnalle loppu juustoraaste.

Paista uunin keskiosassa 225 asteessa n. 15 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 114 kcal / 100 g
Energia 479 kJ / 100 g
Proteiini 9,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 16,2 g / 100 g
Rasva 0,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,6 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %