punajuuripihvit, , vegan, Punajuuripihvit (vegan) ohje salty

Punajuuripihvit (vegan)

Raasta hienoksi raasteeksi 3 punajuurta ja 2 perunaa (puserra ylimääräinen neste perunasta). Pilko punasipuli hienoksi silpuksi. Murskaa valmispavut osin morttelilla.  Liuota kasvisliemi ja ravintohiivahiutaleet pieneen kuumaan nestetilkkaan. Liota herne-härkäpapurouhe kasvisliemessä kosteaksi. Lisää garam masala, sekä maun mukaan suolaa ja pippuria. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi massaksi, mukaan lukien taikinan sitovat psyllium, linssijauho ja hamppuproteiini. Anna levätä noin 30 minuuttia ennen paistamista. Paista 200 asteessa noin 30 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 130 kcal / 100 g
Energia 546 kJ / 100 g
Proteiini 12,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 13,1 g / 100 g
Rasva 2,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,5 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %