gnocchipata, Gnocchipata ohje salty

Gnocchipata

4-6 annosta

1 sipuli

1 valkosipulinkynsi

1 rkl öljyä

1 pkt tomaattinyhtökauraa

500 g tomaattimurskaa

1 dl vettä

1 pkt/500g perunagnoccheja(pastaa?)

1 prk vegaanista punaista pestoa (Pirkka arrabbiata)

2 dl kaurakermaa

150 g vegaanista juustoraastetta (Porlammin Vege Plus)

1 ruukku basilikaa

Kuumenna uuni (200°C) Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Lisää Nyhtökaura, tomaattimurska, vesi ja pesto. Kuumenna. Lisää joukkoon gnocchit ja puolet basilikasta. Siirrä seos uunivuokaan, mikäli käytössäsi ei ole uuninkestävä paistinpannu.

Sekoita yhteen kaurakerma ja juustoraaste. Lusikoi seos pannun pinnalle.

Siirrä pannu tai vuoka uuniin ja paista noin 20 minuuttia.

Lisää pinnalle tuoretta basilikaa ennen tarjoilua

Ravintosisältö / 100 g

Energia 219 kcal / 100 g
Energia 916 kJ / 100 g
Proteiini 7,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 16,4 g / 100 g
Rasva 13,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %