4-6 annosta
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 rkl öljyä
1 pkt tomaattinyhtökauraa
500 g tomaattimurskaa
1 dl vettä
1 pkt/500g perunagnoccheja(pastaa?)
1 prk vegaanista punaista pestoa (Pirkka arrabbiata)
2 dl kaurakermaa
150 g vegaanista juustoraastetta (Porlammin Vege Plus)
1 ruukku basilikaa
Kuumenna uuni (200°C) Kuullota sipulit pannulla öljyssä.
Lisää Nyhtökaura, tomaattimurska, vesi ja pesto. Kuumenna. Lisää joukkoon gnocchit ja puolet basilikasta. Siirrä seos uunivuokaan, mikäli käytössäsi ei ole uuninkestävä paistinpannu.
Sekoita yhteen kaurakerma ja juustoraaste. Lusikoi seos pannun pinnalle.
Siirrä pannu tai vuoka uuniin ja paista noin 20 minuuttia.
Lisää pinnalle tuoretta basilikaa ennen tarjoilua